TÓTH KÁROLY CARL-MUSIC (CARLOS) ZENÉSZ, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ

VÁLLALOM Lakodalmak, Bálok, Búcsúk, Céges partik, Családi rendezvények, Falunapok hangosítását is, Jótékonysági rendezvények ZENÉLÉSÉT!!

Miért az ORGANIC MISSION ?

Az Organic Mission tanúsítja a legmagasabb rendű, organikus hozzáállást a természethez és az emberhez. Termékeink egyedülálló volta az alábbi három kritériummal foglalható össze: · O R G A N I K U S alapanyagok 

  • P R O B I O T I K U S tápanyagok
• S Z U P E R K R I T I K U S gyógynövénykivonatok O R G A N I K U S 
ENERGIADÚS, VEGYSZERMENTES, GENETIKAILAG NEM MANIPULÁLT

 


A felhasznált alapanyagok minősége alapvetően meghatározza egy termék minőségét. Ez fokozottan igaz a táplálékkiegészítőkre, mivel ebben az esetben a termék biológiai hatékonysága az összehasonlítás mércéje. Csak a legjobb minőségű alapanyagokból lehet a leghatékonyabb termékeket előállítani. 
Csak az organikus termesztéssel előállított „bio" alapanyagokról mondható el, hogy nem terhelik a szervezetet a nagyüzemi mezőgazdaság által használt vegyszerekkel, nem tartalmaznak genetikai kísérletezéssel manipulált fajokból származó alapanyagokat. Az organikus termesztésből származó alapanyagok hatóanyagtartalma és biológiai értéke kimagasló. 


P R O B I O T I K U S 
ÉLŐ, BIOTRANSZFORMÁLT, NEM SZINTETIKUS
 


A „pro-biotikus" szó szerint az életért valót, az élőt szolgálót jelenti. A probiotikus tápanyagok a tápanyagok biológiailag legaktívabb formáját képviselik, melyek évezredekig felbecsülhetetlen értékű szövetségesei voltak az emberiségnek. A fermentáció vagy erjesztés az a folyamat, amikor az élettelen molekulákból egy élő szervezet által átalakított, dinamizált tápanyag képződik. Az élet első képviselői, a mikroszkopikus életformák az élő és élettelen anyagok határán állnak és a szervetlen anyagok felvételével az élettelen anyagot élővé, az élő számára felhasználhatóvá alakítják. A magyar nyelv csodálatosan fejezi ki ezt a folyamatot, amikor az ilyen átalakításra képes sejteket „élesztő" sejteknek nevezi. Soha nem ettünk tisztított, izolált vagy mesterségesen előállított vitaminokat, ásványi anyagokat vagy „csupasz" molekulákat. A növények számára a talaj tápanyagai is mikroorganizmusok segítségével válnak hozzáférhetővé. Az Organic Mission kettős fermentációs technológiája jótékony baktériumtörzseket is használ az élesztősejtek mellett a második lépcsőben. A különféle baktériumkultúrák hatására a tápanyagtartalom feldúsul és a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és más hatóanyagok könnyebben emészthetővé válnak.S Z U P E R K R I T I K U S 
TELJES SPEKTRUMÚ, OLDÓSZERMENTES, SZUPER POTENS
 


A szuperkritikus szupertisztát, szuperhatásosat, széles spektrumút és oldószerek nélkülit jelent. A természet legjobb gyógynövényeiből kivonjuk és erősen koncentráljuk (akár 250-szeres mértékben) az értékes összetevőket. Nem választjuk szét az egyedi összetevőket és nem adunk hozzá mesterséges adalékanyagokat. A természet bölcsességét adjuk át annak komplexitásával, a gyógynövény természetes, organikus árnyalataival. A szuperkritikus kivonási folyamat valójában a legfinomabb módszer a növény érzékeny vegyületeinek kinyerésére oly módon, hogy közben megmarad annak hatásossága és stabilitása. Más cégekkel ellentétben nem használunk veszélyes kémiai oldószereket a kivonatolási eljárás során, így azokat nem is kell a folyamat végén semlegesíteni. Oldószerként a növényeket éltető gázt, a szén-dioxidot használjuk, amely a kivonási eljárás végén a levegőbe távozik. 

MI nem csak demostráljuk, hanem Világszínvonalú tudományos hátterünkkel bizonyítjuk termékeink hatékonyságát, fejlesztéseink egyediségét. 

Hiszünk a természet intelligenciájában és bölcsességében és abban, hogy azt a legtökéletesebb formában át tudjuk nyújtani. A világ több, nagy tekintélyű tudósával és kutatóintézetével dolgozunk azon, hogy termékeink tisztaságát, környezetünkre való ártalmatlanságát és biológiai hatékonyságát megmutassuk és tudományosan igazoljuk. Több mint száz klinikai vizsgálat támasztja alá készítményeink egyedülálló aktivitását. Az Alkalmazott Táplálkozástudomány (Pharmaco-Nutrition) legújabb eredményei sorra jelennek meg termékeinkben, formuláinkban, köszönhetően annak, hogy Prof. Paul Clayton, a tudományág szülőatyja dolgozik velünk. A közegészségügy új modelljének rakjuk le az alapjait. 

A termékek organikus alapanyagai vegyi kezelések nélkül, forradalmi technológiai eljárásokkal tartják meg a növényi hatóanyagokat olyan mennyiségben és kiszámolt dózisokban, amely eddig elképzelhetetlen volt. Csak és kizárólag ezzel a precizitással kerülhetőek el a szervezetben fellépő vegyi mérgezések következtében kialakuló betegségek, a tápanyaghiányok, illetve a túladagolások okozta egészségkárosodások. 

Mindezek mellett az Organic Mission környezettudatossága az étrend-kiegészítők és a kozmetikumok területén Európában egyedülálló. A „bio" minősítés a cég számára nem elegendő garancia, és nem nyújt elegendő védelmet a környezet számára. A cég olyan biodinamikus rendszerben termesztett növényi alapanyagokat használ fel, amelyeket döntően emberi és állati erővel művelnek. Évezredes hagyományok szerint termesztenek maximális minőséget. A földeket felelősségteljesen óvják a minőségi hozam érdekében, és a következő generációk számára. 


 


„Az egész sokkal több, mint a részek összege . . . 

Ez a természetből származó anyagok esetében örökérvényű igazságnak bizonyult." 


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 143
Tegnapi: 84
Heti: 413
Havi: 1 161
Össz.: 489 438

Látogatottság növelés
Oldal: Miért az ORGANIC MISSION?
TÓTH KÁROLY CARL-MUSIC (CARLOS) ZENÉSZ, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ - © 2008 - 2018 - carlos-zene.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: bioritmus kalkulátor ezo - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »