TÓTH KÁROLY CARL-MUSIC (CARLOS) ZENÉSZ, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ

VÁLLALOM Lakodalmak, Bálok, Búcsúk, Céges partik, Családi rendezvények, Falunapok hangosítását is, Jótékonysági rendezvények ZENÉLÉSÉT!!

Mágnes terápia

Sok ezer évvel ezelőtt a kínaiak már tudták, hogy a test szervei meghatározott ritmus szerint dolgoznak és regenerálódnak. Ehhez energiára van szükségük.

A mágnes története

Története az ókorra tekint vissza: a legenda szerint egy Magnes nevű pásztor fedezte fel azt az ércet - úgy 2500 éve-, ami szandálja szögeit vonzotta. Ma ezt az ércet mágnesvasérc néven ismerjük. A mágnes tulajdonságainak tudományos megismerésére a XVII. századtól kezdve törekedtek a tudósok.

A XVIII. századtól pedig már egyre szélesebb körű ismeretet szereztek, így Európa-szerte egyre nagyobb érdeklődéssel fordultak a mágnes és felhasználási területei felé orvosok, kémikusok, fizikusok egyaránt. Franz Anton Mesmer német orvos volt a tudósok sorában az első, aki azzal a - saját korában merész - tudományos tézissel állt elő, hogy a mágnes tulajdonságai betegségek gyógyítására alkalmasak.

Mágnes-terápia

Sejtjeinket és szerveinket biomágneses burok veszi körül, amely megvédi a szervezetet a környezetben fellelhető mágneses terek káros hatásaitól. Megbetegedések esetén a sejtek, így a szervezet mágneses tere megsérül, öngyógyító folyamata lelassul. A mágnesek gyógyító ereje abban rejlik, hogy helyreállítják a sérült mágneses teret, és a gyógyulás ideje alatt fenntartják azt.
Fizikai magyarázata is igen egyszerű: a vér egyik fő alkotóeleme a magas vastartalmú hemoglobin, mely a szervezet számára létfontosságú oxigént juttatja el a sejtekhez. A mágnesek a vér hemoglobinjához kapcsolódó vas (Fe) alkotóelemére hatnak, oly módon, hogy felgyorsítják a véráramlást, melynek következtében a sérült, beteg testrészhez az oxigén jóval rövidebb idő alatt és nagyobb mennyiségben jut el. Az oxigén a sejtek anyagcsere folyamatát aktiválja, lényegesen lerövidítve ezzel a beteg sejtek, szövetek regenerálódását, vagyis a gyógyulás idejét.

A fáradtság, a stressz, a különböző betegségek, és a korral járó elhasználódás csökkenti a test saját energiatermelését. A mágneses erőtérrel történő kezelés azonban képes lassítani, olykor visszafordítani a test romló folyamatait.

Normális esetben persze semmi szükségünk nem lenne pótlólagos kezelésre. Hiszen a napfény, a pihenés, a tiszta víz és levegő; a friss, vegyszermentesen előállított élelmiszer, és a Föld elektromágneses sugárzása is segíti a sejtek megújulását. Helyesebben szólva segítenék, ha okosan élnénk velük.

A föld, a levegő, a vizek, a tűz, bolygónk és más égitestek, az élőlények valamennyien hatással vannak ránk. A természetgyógyászok szerint az élő szervezet körüli tér elektromágneses sajátossággal rendelkezik. A szervek és az őket felépítő sejtek ugyanis rezonálásra képesek. Az egészséges és kóros állapotok felismerhetők a rezonancia változásából, ráadásul az elektromágneses változás megelőzi a biokémiai változásokat. A szervezetben az alacsony frekvenciájú mágneses erőtér alkalmazásával felgyorsul az anyagcsere, oldódik a stressz. Szervezetünk 70 százaléka víz, amely ionokat tartalmaz. Az ionok a mágneses erőtérre töltésük függvényében reagálnak, a mágneses erővonalak mentén mozgásba lendülnek, és elektromos áramot állítanak elő. Ez az EKG-, EEG,- EMG-vizsgálatok során jól látható és mérhető. A mágneses erő hatására az ionokban csatornák nyílnak meg, ezáltal a sejtek tápanyagellátása javul, ellenállóbbakká válnak. A mágneses erőtér-kezelés tehát kiegyenlíti a szervezet átmeneti vagy tartós energiahiányát.

Egészségügyi felhasználási területei:

- migrénes panaszokra,
- menstruációs, és egyéb nőgyógyászati tünetek kezelésére,
- mozgásszervi betegségek, reumatikus- és izületi panaszok, porckorongsérv kezelése,
- sportsérülések, csonttörések, izomhúzódások gyógyítása,
- fájdalomcsillapítás akut, és krónikus fájdalmak esetén,
- sebgyógyulási zavarok kezelése, műtétek utáni regenerálódás, felgyógyulás elősegítése
- anyagcserezavarok, zsír- és cukoranyagcsere folyamatok betegségei
- immunrendszer erősítése,
- potenciazavar kezelése,
- vérnyomás-, és vérellátási problémák, érelmeszesedés
- nyirokrendszer betegségei,
- koncentrációs problémák kezelése,
- méregtelenítés,
- a pszoriázis, az ekcéma és a bőrviszketés szintén jó hatásfokkal kezelhetők mágnes-terápiával.

- rézhiány: A rézhiány általánosan elterjedt állapot. Következményeként a legkülönfélébb egészségügyi problémák léphetnek fel, mivel nagy számú életműködés igényli réz jelenlétét. Ilyenek az RNS és a DNS, a különféle metalloenzimek, a melanin (haj- és bőrpigment) szintézise, valamint a rugalmas és magas szakítószilárdságú kötőszövetek létrehozása az erekben, a bőrben és a csigolyák porckorongjaiban.

Vizsgálatok szerint a réz elősegíti az egészséges ízületek és idegek kialakulását, csökkenti a test savasságát, meggyorsítja a gyógyulási folyamatokat és növeli az energiatermelést A réz nehezen szívódik fel az emésztőrendszerben, a bőrön keresztül azonban könnyen bejut a szervezetbe, mégpedig jól hasznosuló úgynevezett szerves, kelát formában.

A réz karkötő viselése kitűnő módszer a réz pótlására valamint a reumatikus fájdalmak és ízületi gyulladás enyhítéséhez. Ehhez járulnak hozzá a karkötőben elhelyezett mágnesek, amelyek szintén fájdalomcsillapító hatásúak és fokozzák a keringést, miáltal több oxigén és tápanyag jut a szövetekhez. E mellékhatások nélküli gyógymód segítségével egyre többen szabadulnak meg ízületi fájdalmaiktól.

- testsúlycsökkentés - fogyasztó mágneses gyűrűk: A kínai természetgyógyászok szerint a mágneses gyűrűk viselése csökkenti a zsír lerakodásokat a különböző testrészeken. Az akupunktúrás pontok az ujjainkon kapcsolatban vannak a leginkább hízásra hajlamos testrészeinkkel. E pontok stimulálása felgyorsítja az emésztést és ezáltal szervezetünk gyorsabban és nagyobb hatékonysággal dolgozza fel a táplálékot. A zsírsavak ahelyett hogy lerakódnának, könnyedén távoznak a szervezetből.

Hol viseljük a gyűrűt a különböző testrészek fogyasztásához:
- Hüvelykujj: csökkenti az arcon lerakódott zsír mennyiségét.
- Mutatóujj: csökkenti a karokon lerakódott zsír mennyiségét.
- Középső ujj: csökkenti a gyomron lerakódott zsír mennyiségét.
- Gyűrűsujj: csökkenti a derék körül lerakódott zsír mennyiségét.
- Kisujj: csökkenti a combokon lerakódott zsír mennyiségét.

Hatékonyságát több száz tanulmány bizonyítja, így egyre gyakrabban alkalmazzák kórházakban - a diagnosztikai eljárások mellett - orvosi terápiák részeként.

A mágnes-terápia nem csak a gyógyászatban, de az egészség megőrzésében, fenntartásában is fontos szerepet játszik, hiszen általános közérzet javító hatása, kúraszerű alkalmazása segíti a szervezet regenerálódását, stresszel szembeni védekező képességének, teljesítményének növelését.

A mágneses terápia lüktető elektromágneses mezőt hasznosít. Alkalmazás hengeralakú vagy lapos aplikátorok segítségével történik. Gyulladásgátló és fájdalomcsillapító, értágító. Izom- és görcsoldó hatása van. Csontok és puhaszövetek gyógyulását segíti elő. Javallata elsősorban degeneratív, gyulladásos és működési mozgószervi megbetegedések.

A WHO (Egészségügyi Világszervezet) állásfoglalása szerint az otthoni gyógyításban használt mágneses termékek javasolt erőssége 300-5000 Gauss. Érdemes azonban felhívni a figyelmet arra is, hogy a mágnes-terápia nem old meg minden egészségügyi problémát, nem tesz csodát, és az egészséges, kiegyensúlyozott életmódot sem helyettesíti. Használata szívritmus szabályzót viselőknek, várandós kismamáknak ellenjavallt.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 88
Tegnapi: 84
Heti: 358
Havi: 1 106
Össz.: 489 383

Látogatottság növelés
Oldal: MÁGNESTERÁPIA
TÓTH KÁROLY CARL-MUSIC (CARLOS) ZENÉSZ, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ - © 2008 - 2018 - carlos-zene.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: bioritmus kalkulátor ezo - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »