TÓTH KÁROLY CARL-MUSIC (CARLOS) ZENÉSZ, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ

VÁLLALOM Lakodalmak, Bálok, Búcsúk, Céges partik, Családi rendezvények, Falunapok hangosítását is, Jótékonysági rendezvények ZENÉLÉSÉT!!Oxigén,
az élet őseleme

Testünk 70 billió sejtjéből egy sem képes oxigén nélkül fennmaradni. Agysejtjeink már 4 perc múlva elhalnak, ha megszűnik a folyamatos oxigénellátás. A szervezet öregedési folyamata, egyes betegségek, illetve a stresszes állapot egyaránt rontják az oxigénfelvétel hatékonyságát, ami súlyos egészségkárosodáshoz vezethet. Hogyan kerülhetjük el mindezt?

Egy felnőtt ember egyszerre kb. fél liter levegőt vesz magához, percenként átlag 18-szor. Terhelés esetén ez fokozódik, alvás közben pedig csökken.

Tehát a képlet: mozgáshiány = oxigénhiány. A stressz fokozza a sejtek oxigén felhasználását.                                                                                          

Tehát: mozgáshiány + stressz = fokozott oxigénhiány.

Az emberi szervezetnek nincs lehetősége az oxigén tárolására, ezért folyamatos utánpótlásra van szüksége. Az oxigénhiány kialakulásának lehetséges okai: túlzott alkoholfogyasztás, dohányzás, egyes gyógyszerek, drogok fogyasztása, ipari környezetszennyezés, továbbá pszichés terhelés, félelem, sikertelenség, szorongás és stressz. Az életkor is kockázati tényező, ugyanis a vér oxigéntartalma 30-tól 50 éves korig kb. 30%-kal csökken, az oxigénhiány viszont gyorsítja az öregedést, csökkenti a sejtszintű anyagcserét, s ezzel az életerőt.

A szabad levegőn végzett rendszeres testmozgás és légző-gyakorlatok mellett az orvosok ma is gyógyszereket írnak fel oxigénhiány esetén, amik a szívet túlzott teljesítményre sarkallják. Kedvezőbb megoldást kínál az oxigénterápia, melynek formái - a teljesség igénye nélkül - röviden a következők:

  • Regelsberger-féle oxigénterápia során az oxigéngázt a vénába injekciózzák. Vértisztító hatását többek között az agyi-, szív- és perifériás keringési betegségek minden típusánál, allergiás és légúti panaszok esetén hasznosítják.
  • Oxigén-ionizációs terápia - Az ionokkal dúsított levegő belégzését főként szív-érrendszeri, valamint daganatos betegségek esetén alkalmazzák, amikor a csökkent oxigén-ellátás rontja az immunrendszer működését, és fokozza az infarktus, szívroham, és daganatoknál az áttétképződés kockázatát.
  • Ózonterápia - Az ózon erős fertőtlenítő, vírus-, baktérium- és gombaölő, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatását már az I. világháborúban is használták. Manapság injekció, ózonnal dúsított sajátvér-kezelés, ózon-oxigén keverékkel végzett elgázosítás, beöntés, ózonvízzel történő öblögetés formájában alkalmazzák. Az ózonterápia a keringési betegségek leghatékonyabb gyógymódja, de egyéb panaszok esetén is használják.
  • Az oxigénnel dúsított víz elfogyasztása után már 5 perccel mérhetően növekszik a vénás vér oxigén-tartalma. Aktiválja az immunrendszert, emellett méregteleníti a szervezetet. Alkalmazási területei: fejfájás, migrén, szív-, és keringési problémák, daganatok elő- és utógondozása, sebek, fekélyek kezelése, fáradékonyság, szellemi-fizikai teljesítményfokozás.

Oxigénterápiák alkalmazása esetén gondoskodjunk a szervezet megfelelő antioxidáns vitamin és ásványi anyag ellátásáról!

A témáról bővebben olvashat Paul Mohl: Oxigénterápiák c. könyvében, amely a Z-Press Kiadó gondozásában jelent meg.

Érdeklődni a NIKKEN Pí+oxigénes-víz készítő készülékéről:

TÓTH KÁROLY - A Természetes Élet- És Gyógymódod Tanácsadója!!       Tel.: 06-70-3664397 --

Email: karolytoth56@gmail.com  NIKKEN független wellness tanácsadó!!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 124
Tegnapi: 84
Heti: 394
Havi: 1 142
Össz.: 489 419

Látogatottság növelés
Oldal: Oxigén az élet eleme
TÓTH KÁROLY CARL-MUSIC (CARLOS) ZENÉSZ, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ - © 2008 - 2018 - carlos-zene.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: bioritmus kalkulátor ezo - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »