TÓTH KÁROLY CARL-MUSIC (CARLOS) ZENÉSZ, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ

VÁLLALOM Lakodalmak, Bálok, Búcsúk, Céges partik, Családi rendezvények, Falunapok hangosítását is, Jótékonysági rendezvények ZENÉLÉSÉT!!

Használati útmutató DXN termékekhez! -

http://magikuslingzhi.dxn.hu/dxn


Az első és legfontosabb dolog, hogy a DXN termékeiben található - ganoderma, cordyceps és a spirulina / a keleti gyógyászat legfontosabb gyógynövényei / - a szervezet öngyógyulását erősítik, segítik, mint étrend kiegészítők! Nem gyógyszerek és nem helyettesítik a szükséges orvosi kezelést! Ha gyógyszereket szed, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyja el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra! Hatóanyagaik nem a betegségek tüneteinek enyhítésére szolgálnak, hanem a valós okok megtalálására és azok megszüntetésére! Legfontosabb tulajdonságuk, hogy a szervezet elsavasodását szüntetik meg! Lúgos környezetben a szervezet öngyógyító képességei felerősödnek illetve a méreganyagok távozásával a túlsúly csökken, a vérerek kitisztulnak, nő a vér oxigénfelvevő képessége, a szervek több oxigénhez jutnak és így tökéletesebb lesz mind az emésztés, mind a működésük, amik sok esetben olyan eredményekkel járnak, mint a vércukorszínt, a koleszterinszínt, a vérnyomás értékeinek normalizálódása! A terméktapasztalatok további nagyszerű eredményekről tesznek bizonyságot, de ezek megosztása a nagyközönséggel - a gyógyszer lobbi hatalma miatt - nem lehetséges, büntetést von maga után! Ezért ezekről személyesen informálódjon!

Fogyaszthatók-e gyógyszerek mellett?

Igen. Bár táplálék kiegészítőként vannak bejegyezve, ezek a termékek valójában teljes értékű táplálékok, és nincs mellékhatásuk. Előfordulhat azonban, hogy fogyasztásuk után hamar megkezdik áldásos tevékenységüket (elkezdik optimalizálni a vér cukorszintjét, a vérnyomást, tisztítják a hajszálereket, beállítják a ph-t , lúgosítanak stb.), ezért figyelje magát, és ha gyógyszereket szed, a legjobb, ha konzultál a kezelőorvosával, illetve méri az eredményeket (vérnyomást, vércukor szintet, stb.) Sokan idővel elhagyják a gyógyszereik egy részét, mert a problémáik oka megszűnik, de semmi esetre se dobja el egyik napról a másikra a rendszeresen, orvos által előírt gyógyszereit!

Mennyit kell szedni belőle?

Nincsen egyes betegségekre vonatkozó útmutatások, adagolás mint a gyógyszereknél! Túl adagolni nem lehet, egyedül a pajzsmirigy-túlműködés és jódtartalmú szerek fogyasztása esetén illetve autoimmun betegségeknél kell odafigyeléssel szedni a Spirulinát!A javasolt minimális napi adag prevenciós szinten napi 5-10 Spirulina és 2 RG 2 GL . Gyerekek számára kisebb mennyiség is elegendő. De nem lesz semmi bajuk, ha többet fogyasztanak, nincs mellékhatása a készítménynek, legfeljebb kicsit intenzívebb lesz a méregtelenítés, több gramm fogyasztása esetén enyhe hasmenés jelentkezhet.DE! Jobb a fokozatos hozzászokás ezért az első héten javasolt csak max napi 5 Spirulina és 1 - 1 RG és GL l

Ha méregtelenítő kúrát akar, akkor érdemes betartani annak menetét: 1 hét 1 RG 1 GL 2 hét 2 RG 2 GL 3 hét 4 RG 4 GL 4 hét 6RG 6 GL naponta! 5. héttől színtentartásnak elég a 3 - 3  Ha anyagilag ez Önnek nem finanszírozható, akkor a napi 1-2 kapszula is több mint a semmi és valamennyi eredmény azzal is elérhető.

 Ekkor a mérgek csak a vesén keresztül távoznak.Mivel a Spirulina és a Ganoderma a legerőteljesebb méregtelenítő, ha rögtön az elején ennél többet fogyaszt, más utakon is elkezdenek kiáradni a méreganyagok. Például a bőrön keresztül, ezért pattanásos lehet az arca vagy hasmenésre is számíthat. Ezektől nem kell megijedni, természetes folyamatok! Egy-két hét után emelheti az adagot, ha úgy érzi, hogy jólesik, illetve ha bármilyen - lappangó, vagy tünettel rendelkező egészségügyi problémája van!

A napi adagokat komoly egészségügyi probléma esetén érdemes túllépni. Egy áttétes rákbetegség esetén idővel, fokozatosan akár 20-50 kapszulára is célszerű lehet fölemelni a napi adagot!Ha kellemetlen tüneteket érez, tudja, hogy ez valószínűleg azt jelenti, hogy működik a szer. Ezt „méregtelenítési krízisnek" hívják, az első 1-2 hétben előfordulhat. Nem mindenkinél jelentkezik, csak az esetek egy kis részében, és általában 1-2 nap alatt elmúlik. Ilyenkor előfordulhat, hogy korábbi egészségügyi problémák, sérülések, vagy esetleg már meglévő, vagy lappangó problémák fölerősödnek fájdalmat okoznak. Előfordulhat egy kis fejfájás, pattanások, enyhe hasmenés, kellemetlen lehelet, kellemetlen szagú izzadtság.

Ettől ne ijedjen meg, dolgozik a szer, méregtelenít, regenerál, és ilyenkor semmiképpen ne hagyja abba a fogyasztását! Ha esetleg Önnél ilyen kellemetlen tünetek jelentkeznek, csökkentse a napi adagját a felére, és még fokozatosabban emelje a napi javasolt adagig, és növelje a folyadékbevitelt! Hamarosan elmúlik, ahogy tisztul a szervezete

Ha méregtelenítési krízist észlel, az azt jelenti, hogy a szervezete meglehetősen el van mérgeződve, és nagyon jó döntést hozott a méregtelenítésére! És a legfontosabb: rengeteg tiszta vizet fogyasszon mellette! (Ez amúgy is fontos!) Napi 3-4 litert is ajánlott, de kívánni is fogja. Csak ne keverje össze, sokan nem észlelik a szomjúságot, vagy azt is éhségként érzik. Ezért ha éhes , előbb igyon egy pohár vizet.

Egy tipp: a mérgek távozását bázikus ülőfürdők, vagy bázikus lábfürdők alkalmazásával is tudja segíteni. Ekkor az enyhén lúgos hatású víz hatására a bőrén keresztül is kivonódnak a méreganyagok a fürdővízbe. Megkönnyíti a szervezete dolgát. Bázikus ülőfürdőt készíthet a következőképpen: egy kád 36-37ºC fokos vízbe szórjon három evőkanál nátrium-bikarbonátot (azaz nátrium-hidrogén-karbonátot, köznapi nevén szódabikarbónát).

Hány éves kortól fogyasztható?

Életkor tekintetében 1 éves kortól ajánlott Spirulinát fogyasztani, amikor a baba már az anyatejen kívül más táplálékot is fogyaszt. Ugyanez vonatkozik a COCOZHI kakaó italra is. Felső életkori határ nincs. Sőt. Egyetlen dolog, amit mérlegeljenek: néhány természetgyógyász javaslata szerint várandós nők lehetőleg ne a terhesség idején kezdjék el fogyasztani. Több természetgyógyász meggyőződése és a személyes véleményem szerint sokkal többet használ (a tápanyagellátás, a méregtelenítés, a sejtregenerálás miatt) egy várandós hölgynek is, mint amennyit esetleg egyes elgondolások szerint esetleg árthat, de mivel léteznek ilyen nézőpontok is, ezért ÖN döntse el, hogy mit tesz, ha éppen gyermeket vár!.A szoptatás során nincs ellenjavallat. A meddőség esetén nagyon érdemes kipróbálni, mert sokszor egy elmérgeződött, tápanyaghiányos szervezet nem tud teherbe esni. Ha megszüntetjük ezeket az okokat sok esetben megtörténik a megfoganás.Rendkívül fontos gyermekvállalás előtt jó időben elkezdeni a termékek fogyasztását, mert nagyon sok későbbi betegségnek vehetik elejét a jótékony hatásaikkal!Egy elmérgeződött szervezetű anya (és a mai világban nincs, aki ne lenne elmérgeződve!) sokkal nehezebben ad életet egészséges gyermeknek. Sokkal nehezebben fogan meg a gyerek, és egész életében hajlamosabb lesz a betegségekre. Születési rendellenességeknek, korán kialakuló allergiáknak, asztmának, egyéb autoimmun betegségnek vehetjük elejét a gyerekeknél, és egy jobb egészségi alapot tudunk nekik adni egész életükre! Valamint a kismama számára is fontos a megfelelő tápanyagellátás a későbbi csont, fog és egyéb károsodások elkerülése végett, valamint a szülés utáni kimerült időszak enyhítésére.

Kockázatok és lehetséges mellékhatások:

Több ezer kísérlet és klinikai tapasztalat mellett még egyszer se tapasztaltak káros mellékhatást. Természetesen mint előzőekben említettem a méregtelenítésnek vannak jelei és tünetei az első napokban mint például a sok vizelet, esetleg hasmenés, ritka esetben hányás, illetve a bőrön távozás esetén pattanás, „ekcéma" vagy herpesz formájában. Ezek mind pár nap alatt elmúlnak ! Mindamellett egy egészségileg felborult szervezetnél /pld rák/ bármi előfordulhat sajnos. Rengeteg jó tapasztalat van rákos burjánzások megállításáról, visszafejlődéséről, de ez már olyan terület ahol az egyén és a család felelőssége, hogy utolsó esélyként megpróbálja-e a ganoderma nagy dózisú bevitelét!

Ilyen esetekben már felelőséggel semmit se lehet mondani, mivel akár 1 héten belül is meghalhat az illető a betegség gyors lefolyása miatt, s nem lenne jó ha ezt a ganoderma „nyakára varrnák!" Összegzésképpen nagyobb kockázati tényezőnek látom a ganoderma nem bevételét mint a bevételét! Aki szívesebben költ az egészségére, mint kényszerből majd a betegségére annak csak ajánlani tudom a ganoderma, spirulina, és cordyceps alapú termékeinket!

Milyen hamar hat? Mikor várhatom a hatást?

Természetesen mindenki azt szeretné, hogy azonnal instant megoldást kapjon a problémáira, ami akár több évtized alatt állt össze! De a réseket, amiket az évtizedes hiányos és rossz minőségű ételeken való tengődés okozott nehéz egy nap alatt betömni, feltölteni bármennyire is szeretnénk! Ezért hangsúlyozzuk a megelőzés szerepét és fontosságát! Általánosságban elmondható, hogy a méregtelenítő kúrák és a nagyobb átütő javulások általában 3 hónapig tartanak, s azután várhatóak nagyobb eredmények!


Meddig kell ezt szednem?

Ameddig enni és élni tetszik akarni!" - egy orvos

Ha megértettük, hogy MIÉRT szükséges fogyasztani a termékeket, akkor megérthetjük azt is, hogy amíg élünk, szennyezett lesz a környezet, tápanyagszegény és méreganyagokkal teli az étel, a víz, ezért ha jót akarunk magunknak és a hozzátartozóinknak, akkor érdemes napi rendszerességgel élethosszig fogyasztani.

Hozzá lehet ehhez szokni?„

Igen, mindenkinek hozzá kellene szoknia, és mi azért vagyunk, hogy Ön hozzászokjon!"

Ez azt jelenti, hogy bár nem okoz valójában hozzászokást, de nagyon célszerű ebben az elszennyeződött, tápanyagszegény élelmiszerekkel teli világban a termékek rendszeres fogyasztása.

Elkészítési javaslat:

A kávé elkészítésénél fontos , hogy ne forró vízzel öntsük fel mert a 80 foknál melegebb víz károsíthatja a ganoderma hatóanyagait! A teát se forró vízbe tegyük bele hanem hagyjuk kicsit lehűlni a vizet, majd 1-2 óráig áztatva lehűtve ízletes hűsítő italt kapunk. A Cordypine napi 30 ml bevitele is lehetséges egy pohár hideg vizzel felöntve . A változatosság érdekében különböző módon készíthetjük el a kávénkat pld : habos kávé, hideg kávé, stb A kapszulák és tabletták bevétele egyértelmű, ha valaki pld kisgyerek nem tudja lenyelni akkor széthúzható a kapszula és tartalma belekeverhető folyadékba vagy ételbe.

 http://magikuslingzhi.dxn.hu/dxn

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 100
Tegnapi: 84
Heti: 370
Havi: 1 118
Össz.: 489 395

Látogatottság növelés
Oldal: Használati útmutató GANODERMA, DNX termékekhez
TÓTH KÁROLY CARL-MUSIC (CARLOS) ZENÉSZ, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ - © 2008 - 2018 - carlos-zene.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: bioritmus kalkulátor ezo - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »