TÓTH KÁROLY CARL-MUSIC (CARLOS) ZENÉSZ, TERMÉSZETSZERETŐ

VÁLLALOM Lakodalmak, Bálok, Búcsúk, Céges partik, Családi rendezvények, Falunapok hangosítását is, Jótékonysági rendezvények ZENÉLÉSÉT!!

MMS csodálatos ásványianyag a 21. században, mostanáig milliónyi emberi életet mentett meg.

Kitűnően használható vízfertőtlenítésre, a lakás egyes helyeinek fertőtlenítésére.(is)

Bővebb tájékoztató lentebb:

Ez a nátrium-klorit pontos koncentrációja (MMS Professional), mely a használat előtt meghatározott mennyiségű 10% -os citromsav oldattal (Aktivátor) van aktiválva.

Ez a készítmény azonnal pusztítja a vírusokat és baktériumokat, amelyekkel érintkezésbe kerül. Aki megelőzésként használja az MMS-t, vagy az első jeleknél ezt beveti, nem kell, hogy az egészségét féltse.  

A nyilvánosság számára ezt a készítményt egy zseniális ember és egy nagy humanista mutatta be: Jim V. Humble írt a könyvében az MMS-ről.

Az MMS nem gyógyít semmit, nem gyógyszerről van szó! DE!              

Az MMS képes serkenteni az immunrendszert egyedi módszerével, ami alatt immunrendszerünk gyors reakcióját értjük amivel képes legyőzni a betegséget pár óra eltelte után.

Az MMS a gyors fertőzésekre (influenza, gyulladások stb.) szinte azonnal hat. A hosszú távú betegségek visszavonulása is nagyon gyors, és az első javulás már néhány nap MMS használata után bekövetkezik

Humble azt írja, hogy nem létezik a világon olyan betegség, melyre az MMS ne lenne hatékony. A felfedezés elején Jim Humble óriási munkát végzett és az MMS-t több száz ezer embernek adagolta, közülük soknak intravénásan is.

Az MMS a legerősebb és szinte univerzális fegyver minden kórokozó ellen.

Baktériumok és vírusok (a betegségek 90%-ának okozói) az MMS-re nem tudnak ellenreakciót kifejleszteni. Az MMS hatékony anyagát hetven éve használják az egészségügyben a padló, műtőasztal sterilizálására stb. Ezt az anyagot inaktív formában is használják az ivóvíz fertőtlenítésére. Az MMS (jobban mondva a Klórdioxid, mely az MMS és az aktivátor keverésével keletkezik) a baktérium, vírus vagy a sejtek felszínével lévő érintkezésnél, mely fertőzött (sejten belüli fertőzés) azonnal feltölti az elektron kapcsolatát épp a baktérium, vírus vagy megfertőzött sejtek felszínéből. Ezzel jelentős mértékben megzavarja a felületüket és behatol a kórokozó mikroorganizmus belsejébe, és ez annak gyors pusztulásához vezet. A klórdioxid egészséges sejtekkel nem reagál, ezeket észrevétlenül és bármilyen reakció nélkül hagyja. Ebben az esetben a kulcsfontosságú a PH érték, ami hogy ha alacsonyabb 6,3-nál, csak ebben az esetben jelentkezik az említett elektronok kölcsönhatása.

„Bebizonyosodott, hogy a klór-dioxid meglehetősen alacsony koncentrációban az in vitro, azaz az érbe adva halálos szinte minden ismert fertőző szervezetre. Ez a parazitákra, gombákra, baktériumokra és a vírusokra vonatkozik. A fent leírt ismeretek és tapasztalatok azt mutatják, hogy ezt a vegyületet hatásos koncentrációban lehet szájon át is adagolni. Úgy tűnik, jó úton haladunk e nagyszabású, minden idők leghatékonyabb antibiotikum és antivirotikum felfedezéséséhez. Jim Humble pedig külön köszönetet érdemel azért, hogy hajlandó ezt megosztani az egész világgal."

Az MMS a baktériumokat és a vírusokat elpusztítja a szervezetben, és ezzel az immunrendszernek rengeteg energiát szabadít fel, hogy visszaállítsa szinte minden szervnek a megfelelő funkcióját, és az egész test megfelelő működését. Azonban semmi esetben (ha be van tartva a pontos utasítás) az MMS nem pusztítja és sehogyan nem rongálja az egészséges szöveteket és sejteket.

Az MMS-t ez idáig több mint 450 000 ember használta vagy használja ma is (2008-ban írt adat). Tehát nem valamilyen kitalált statisztika, hanem konkrét emberek, akik ezen készítmény felé hajlottak, két különböző ok miatt.

Az orvosságok mellékhatásai miatt évente több millió ember hal meg - az MMS használatával a mai napig nem halt meg SENKI.

Az első ok: az MMS viszonylag olcsó.

Az MMS Profesional hatása laboratóriumban bizonyított, az MMS-t hova tovább, egyre több orvos alkalmazza, akiknek a betegei egészsége számít.

Az MMS először Afrikában lett alkalmazva a malária kezelésénél (az MMS megsemmisíti ezt a betegséget általában 4-8 (!) óra alatt). Nem volt feljegyezve egyetlen eset sem, amikor az MMS ne hatott volna.

Az MMS alkalmazása után AIDS betegek gyakran már három nap múlva tünetmentesek, továbbá egyéb betegségek is egyszerűen megszűnnek. Ha a kórházak betegeit ezzel a készítménnyel kezelnék, több mint 50 százalékuk egy héten belül hazamehetne.

A klinikák és kórházak már több mint száz éve használják az MMS-ben lévő aktív összetevőket, hogy sterilizálják a kórházi folyosókat, asztalokat, berendezéseket és egyéb tárgyakat. Ma ugyanezt a hatékony baktériumölőt használhatja az immunrendszer, hogy biztonságosan elpusztítsa az emberi szervezetben lévő kórokozókat.

Bármilyen hihetetlennek tűnik, ha megfelelően alkalmazzák az MMS-t, az immunrendszer képes arra, hogy ennek segítségével csak azokat a mikrobákat, baktériumokat és vírusokat pusztítsa el, amelyek károsak a szervezetre és nem támadja meg sem a barátságos baktériumokat, sem pedig az egészséges sejteket. Ebben a könyvben legjobb tudásom szerint ragaszkodtam a tényekhez pontosan úgy, ahogy megtörténtek.


Magyar nyelvű fórum az MMS témára: http://jimhumble.forumup.hu

 

Jim Humble a könyvében a következőt írja:

Minden MMS cseppet öt csepp aktivátorral (10%-os citromsav oldat) kell összekeverni, például 1 csepp MMS + 5 csepp aktivátor, 5 csepp MMS + 25 csepp aktivátor, 15 csepp MMS + 75 csepp aktivátor.

Az MMS-t csepegtesse egy száraz pohárba, adja hozzá a megfelelő mennyiségű aktivátor cseppet. Keverje össze mindkét összetevőt az üveg forgatásával. Várjon három percet. Öntse hozzá az ivóvizet vagy a frissen facsart alma vagy ananász levet és egy órán belül igya meg. Ha a vásárolt gyümölcslevet fogja használni, használjon inkább BIO almalevet, hozzáadott C-vitamin nélkül. Figyelem: A C vitamin semlegesíti az MMS hatékonyságát!!!

Mindig növelje az adagját egy MMS cseppel, és ezt akkor is tegye, ha több mint tíz MMS cseppszámnál tart (ha ezt a szabályt nem tartja be, nagyon rosszul lesz vagy hasmenést kap).

MMS kúrát mindig csak 1 vagy 2 csepp MMS-el és 5 (10) csepp aktivátorral kezdje.

Kezdje az MMS szedését mindig éjszaka.

Növelje az MMS csepp mennyiségét mindig éjszakára.

Soha ne vegye be az adagját éhgyomorra, a legjobb az MMS-t egy órával étkezés után meginni.

Fokozatosan növelje az MMS adagját (mindig csak egy cseppel) egész 15 MMS cseppre. Ha a cseppek növelése után rosszul lenne, csökkentse újra az adagját problémamentes mennyiségű MMS cseppre és maradjon ezen a szinten két napot. Aztán újra növelje az adagját egy MMS cseppel és fokozatosan érje el a 15 MMS cseppet (+75 csepp aktivátort) reggel és este. Ezt az adagot ne növelje tovább és szedje egy héten át.

Aztán menjen át a „karbantartás" üzemmódba 2x hetente 6 MMS csepp (30 csepp aktivátor).

Ennél az eljárásnál a teste kiváló kondícióban lesz és szinte minden fertőző és más betegséget kikerül.

Ha az MMS-t valami súlyos betegség legyőzésére szedi, olvassa el a könyvemet a használati utasítással, a különböző betegségekre. Az MMS-el valóban nagy esélye van a betegség gyors eltávolítására, melyek éveken át „váltakoztak". Jelenleg nem létezik betegség, melyre az MMS ne lenne hatásos.

Mindig annyi cseppet aktiválunk, amennyit azonnal megiszunk. Az arány mindig 1:5! 1 csepp MMS-re mindig 5 csepp aktivátor jut!

Vegyél a citromsav porból 1 evőkanálnyit és oldd fel 9 evőkanál gyógyszertári desztillált vízben, majd ezt öntsd a 2-es üvegbe. Ez lesz az aktivátorunk.Az MMS megfelelő mennyiségű 10%-os citromsav oldattal összekeverve gázt hoz létre,  melyet Klórdioxidnak hívnak.

Evés után kb.1-2 órával kezd, csinálhatod éhgyomorra is, de nem tanácsos mert erős Herxheimer reakció léphet fel, ez az amikor émelygés, hányinger stb. léphet fel, mert a test mindenáron szabadulni akar a mérgektől. A kúra alatt lehetőleg ne fogyassz c-vitamint mert az csökkenti az MMS hatását. Ha mégis, az MMS után 3-4 órával tedd. Hasonlóan a napi gyógyszereiddel, 3-4 óra különbség legyen és figyeld magadat folyamatosan, mert sokat belőlük el is hagyhatsz majd. Ha nagyon erősek a tüneteid, vegyél be 2 gr c-vitamint, ez deaktiválja az MMS hatását és jobban leszel. Szintén kivédhető az émelygés, ha rögtön a bevitel után 1-2 almát megeszel, mivel az magába szívja a mérgeket. Nagyobb cseppszámnál a kellemetlen ízt gyümölcslével (nem dobozos) oldhatjuk. Frissen préselünk almát és víz helyett azzal töltjük fel és isszuk meg. Össze kell kavarni persze.

A klór-dioxid egy nagyon erős oxidációs hatású anyag, úgynevezett elektron akceptor. Ez azt jelenti, hogy molekulái folyamatosan igyekeznek elektronokat szerezni, és így feltölteni a saját elektronos struktúrájukat.

A bakteriális sejtek klór-dioxiddal való érintkezése ahhoz vezet, hogy az elektronok félretolódnak a bakteriális falról, melyen ezáltal repedés jön létre , és ezzel megzavarják a sejtek belső egyensúlyát. Ezen a résen keresztül a klór-dioxid behatol a mikroorganizmusok belsejébe, és megsérti azok metabolikus funkcióit, ellentétben más oxidációs szerekkel, melyek csak a sejt felszínét rongálják meg. Aminosavakkal reagál, megváltoztatja a protein szerkezetét, és ezzel az enzimek működését is, melyek a metabolikus folyamatot irányítják a sejtekben.

Ezt követően a kórokozók gyors széthullása következik. Az emberi szervezetben a klór-dioxid aktivált formában van jelen, pontosan elegyített, Jim Humble által ajánlott arányban, ami csak a kórokozó mikroorganizmusokkal reagál, melyek savas jellegűek. Megbízhatóan elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat, továbbá feloldja a mérgező anyagokat a testbe.

Általános tisztításra vagy krónikus betegség esetén:

Kezdünk 1 csepp MMS 5 csepp aktivátor. 3 perc várakozás után fél pohár vízzel felönteni és meginni. 4-10 óra múlva 2 csepp MMS és 10 csepp aktivátor. Ez az első nap. Ha nincs különösebb rosszullét, másnap 3 csepp/ 15 csepp aktivátor, délután emeljük. Ha erősek a tünetek, egy cseppel visszalépünk, majd fokozatosan emeljük ismét, ha kész a testünk. 15 cseppig megyünk fel napi 2-3 alkalommal, és ha nincsen ennél a dózisnál már semmilyen tünet pár napig, akkor abbahagyjuk vagy visszatérünk egy karbantartó napi vagy heti 1-2 alkalommal 4-6 cseppre, idősebb embereknél maradjon a napi 6 csepp karbantartó adag.

Daganatos esetek:

Ha erős az illető és nincsen legyengülve nagyon, egy nagyobb dózissal és napi többször indítunk. 6 csepp/30 aktivátor a szokásos módon elkészítve, 1 óra várakozás majd ismét ugyan ez az adagolás. Ezt napi 3 alkalommal. Ha nincsen erős tünet napi 1 cseppszámot növelünk egészen napi 15-ig. Ez napi 6x MMS bevitel.

Ha gyenge az illető ugyanez a napi protokoll, de 1 cseppel kezdjük és ezt adjuk napi 6 alkalommal, majd fokozatosan növeljük.

Külsőleg:

Bőrre, ekcéma és psoriasis stb.

20 csepp MMS 100 csepp aktivátor 3 perc, 60 ml víz hozzá és óránként sprayzni. Ez a bekevert adag használható 3 napig, utána frisset kell készíteni.

Fejbőr:

6 MMS 30 aktivátor 3 perc, majd fél pohár víz és ezzel átmosni heti 2x a hajat, 10 percig maradjon a fejen különben szőkít. Ha súlyos az eset, többször csináljuk.

Szájban:

átöblítésre, fogak tisztítására 10 MMS 50 aktivátor 3 perc, majd fél pohár víz és ezzel egy puha fogkefével jól átmosni 3-4 alkommal naponta 3-4 napig, utána heti 1x. Fájó fog esetén 1 csepp MMS és 5 akt. 3 perc majd 1-2 evőkanál víz és ezt a fájó fogra fogkefével.

Arcüreg problémáknál csak belélegezzük a gázt:

2, de max 4 csepp MMS aktiválva, óvatosan lélegezzük be a gázt, bejut a légzőszerveken keresztül. Ha panasz lép fel, kissé távolabb tartsuk a poharat. Időnként mély tiszta levegőt kell venni. Asztma esetén igen óvatosan kell eljárni!

Fürdővízbe,

ami igen hatékony mert bőrön keresztül hat: 30 csepp MMS 150 csepp aktivátorral bármilyen mennyiségű fürdővízbe téve....néhány alkalommal ismételve igen hatékony! 20-30 percig kell benne ülni és többször megfordulni a vízben. Soha ne tegyél a vízbe semmi mást, mint az MMS oldatot! Tusfürdő, hab...semmit!!!!!!!!! Ajánlatos előtte vagy közben egy 6 cseppes oldatot meginni!

Rovar-, szúnyog és egyéb bogárcsípések, amelyek nem kifejezetten mérgezők, csupán kellemetlenek:

egy nagyobb szúnyogcsípés több órán keresztül is kellemetlenséget okozhat. Használjuk ilyenkor is az MMS-t. Keverjünk össze 10 cseppet egy egész teáskanál citromsavval. Várjunk 3 percig, majd tegyük az oldatot közvetlenül a csípésre. Dörzsöljük be az ujjbegyünkkel. A viszketés érzés kb. 5 percen alatt elmúlik és a dudor is azonnal el kezd összemenni.

Sebhely a fejen:

Ebben az esetben is kövessük a rovarcsípéshez adott utasításokat, de a 10 cseppből álló citromsavval vagy citromlével elkevert MMS oldathoz adjunk még egy fél pohár vizet. Amint az oldatot belefésüljük a hajba, hogy bejusson a fejbőrbe, néhány órán belül a fejen lévő legtöbb sebhelyet meggyógyítja. Ha ezt minden nap alkalmazzuk, akkor egészséges lesz tőle a fejbőrünk, azonban ki is szőkül a haj. Más szóval, elegendő havonta egyszer-kétszer használni az oldatot, mert ha minden nap használjuk, néhány napon belül a haj kifakul. Ha azonban 2-5 percen belül leöblítjük, akkor ez nem következik be és a fejbőrt pedig egészségesen tartja.

Gyermekeknél:

Minden 4kg-ra 1 cseppet számolunk. Tehát egy pl. 20 kg-os gyermek maximális adagja 2x5 csepp, ez általános méregtelenítésre és mindig 1 cseppel kezdünk itt is. Akut esetben, a max. adag felével indítunk, példánk esetében tehát 2 cseppel, majd 4 óra múlva 3 csepp és várunk. Ha még mindig vannak tünetek lehet adni a negyedik cseppet, vagy ismét 3 cseppet.

Lyme kór:

Ez a betegség tűnik az összes közül a legrosszabbnak, amennyiben olyan betegségekről van szó, amelyeket nagyon nehéz gyógyítani vagy amik elpusztítják a test különböző szerveit és teljesen megnyomorítják az embert. A Lyme-kór esetén nem kétséges, hogy az immunrendszernek szüksége van az MMS-re. A legjobb eredményeket eddig akkor érték el, ha az MMS-t citromsav oldattal aktiválták, és a szervezetet először 9-10 cseppből álló dózissal sokkolták, majd másodjára 12 csepp MMS-t alkalmaztak. Ettől a kezeléstől a Lyme-kór átmenetileg kb. 6 hétre javulást mutatott, majd ezután még nagyobb dózisra volt szükség. Persze azzal mindenki egyetért, hogy nem az átmeneti javulás a cél, hanem a teljes gyógyulás. Tehát ha folytatni akarjuk az MMS használatát ajánlatos naponta 3-5 alkalommal bevenni azt.

A legtöbb olyan esetben, amikor nem tapasztalunk különösebb javulást, valószínűleg nem elegendő az adag nagysága. Azonban a Lyme-kór teljes gyógyítása akár egy évig is eltarthat. Erre nincs bizonyíték még, de aki Lyme-kórban szenvedett és szedte az MMS-t, javulást tapasztalt.

Hepatitisz A, B , C és az összes többi változata:

A betegnek naponta kétszer 15 csepp MMS-re van szüksége. Ha elsőre ekkora mennyiséget veszünk be, az immunrendszer túl erősen támad. Éppen ezért kezdjük 2 cseppel és ha ettől nem émelyeg a beteg, próbáljuk meg még aznap a 3 cseppet. Mindig cseppenként növeljük a dózist mindaddig, amíg a páciens nem érez émelygést. Mindaddig növeljük a mennyiséget, amíg elérjük a naponta kétszeri 15 cseppet. Arra vigyázzunk, hogy elkerüljük az émelygést, mert ez gyakran megijeszti a betegeket, és akkor végleg abbahagyják a kezelést. Ne felejtsük el, hogy az MMS csupán egy egészségital, ami az immunrendszert erősíti.

Herpesz:

A TV-ben sugárzott reklámoktól már bizonyára mindenki rosszul van, főként ha tisztában vagyunk azzal, hogy a herpesz könnyedén gyógyítható, amennyiben az immunrendszer megfelelő segítséget kap. Egy héten keresztül naponta kétszer 15 csepp MMS és nincs többé herpesz. Természetesen itt is 2 cseppel kell kezdeni és naponta növelni az adag mennyiségét, amíg elérjük a 15 cseppet és ezt növeljük napi kétszeri 15 cseppre kb. egy héten keresztül. Így a herpesz kb. 2 héten belül elmúlik. Nagyon súlyos eseteknél ez kitolódhat akár két hónapra is. A herpesz esetén is azt javaslom, hogy aktiválóként használjunk citromsavat. Súlyos esetben alkalmazzuk az MMS-t több napon keresztül minden két órában kisebb adagokban. Ez elősegíti, hogy az MMS egyre mélyebbre jusson a szervezetbe. Még rosszabb esetekben előfordulhat, hogy az MMS-t intravénásan kell alkalmazni.

Rák, beleértve a leukémiát:

Az elmélet itt is ugyanaz, vagyis a klór-dioxid tökéletes utánpótlást jelent az immunrendszer számára, hogy megtámadja a rákos sejteket. Ez az elmélet igaznak bizonyul, hiszen sok rákbeteg ember elmondta, hogy a rákos sejtek eltűntek vagy jelentősen lecsökkent a számuk az MMS alkalmazása után. Ezen a területen azonban még nem történt elegendő kutatás. Mégis azt állíthatjuk, hogy az MMS sokkal hatékonyabb a hagyományos orvosi kezelésnél. Az emberek gyakran mondják, hogy észrevették, hogy a bőrrák általában felszárad vagy leesik miután naponta kétszer 15 csepp MMS-t alkalmaznak egy héten keresztül. Nem állítjuk, hogy az MMS váltja ezt ki, mindenesetre ezt észleltük. A rák bizonyos fajtáit nehezebb kezelni, mint másokat.

Egy friss információ a 3. kiadáshoz, hogy ha rákos beteggel van dolgunk, és nem mutat javulást, akkor a vezérelv az, hogy nem használunk elég MMS-t. A kezelést mindig 2 cseppel kezdjük reggel, majd délután vegyünk be 3 cseppet. Másnap reggel 4 cseppet reggel, majd minden 4 órában, utána pedig minden 2 órában. Folyamatosan emeljünk a dózist és a szedés gyakoriságát. Ha bármikor émelygést tapasztalunk, csökkentsük a cseppek számát, majd ismét növeljük, amennyiben jól érezzük magunkat. Az MMS-t mindig aktiválni kell citromsav oldattal, majd várjunk 3 percig, mielőtt hozzáadjuk a gyümölcslevet vagy a vizet. Én magam jobban szeretem a citromsavat, amiből 5-ször annyi cseppet kell használni, mint ahány MMS cseppet teszünk az oldatba.


A titok tehát a cseppek növelése, mindaddig, amíg a rákos sejtek eltűnnek. Szükség esetén ne riadjunk vissza a napi kétszer 30 csepp vagy a napi négyszer 15 csepp MMS-től sem. Ha émelygést észlelünk, akkor csökkentsük az adagot majd fokozatosan növeljük, amint megszűnik az émelygés.

Asztma:

Az MMS nagyon sok esetben akár kevesebb, mint 10 perc alatt mulasztott már el asztmás rohamot, habár nem minden esetben hatékony. Az MMS az asztma esetében akkor hat a legjobban, ha hosszabb ideig használjuk. Persze az asztma fajtájától függ, hogy az MMS azonnal megszüntet egy rohamot, illetve hogy mennyi ideig tart meggyógyítani a betegséget. Az MMS minden esetben segíthet kivéve, ha a beteg már gyógyíthatatlan stádiumban van.

Ezekből a kivonatokból Jim V. Humble Úr könyvéből maguk is eldönthetik, hogy használják-e az MMS-t vagy nem. A mi saját tapasztalataink alapján kijelenthetjük, hogy az MMS tényleg nagyon hatásos.

Van idő, fokozatosan kell a kúrát elvégezni!

A termék mellé a könyv is megvásárolható együtt, de külön-külön is.

Emailben: bobe73@upcmail.huWeblap látogatottság számláló:

Mai: 84
Tegnapi: 51
Heti: 390
Havi: 1 943
Össz.: 521 356

Látogatottság növelés
Oldal: MMS - csodálatos ásványi anyag a 21. században
TÓTH KÁROLY CARL-MUSIC (CARLOS) ZENÉSZ, TERMÉSZETSZERETŐ - © 2008 - 2020 - carlos-zene.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »