TÓTH KÁROLY CARL-MUSIC (CARLOS) ZENÉSZ, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ

VÁLLALOM Lakodalmak, Bálok, Búcsúk, Céges partik, Családi rendezvények, Falunapok hangosítását is, Jótékonysági rendezvények ZENÉLÉSÉT!!

PEPTIDEK!! A szerveket és szöveteket megújító új világújdonság

új utak az egészség felé

Komoly tudományos háttér

Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania.
Felfedezésért 2010. november 28-án Nobel díjra jelölték.                                                    

A 7 egyedülálló peptid készítményt magában foglaló bioregulátorok új osztálya, a világon egyedülálló folyékony peptidek lánca, a mezotel termékcsalád, és a sejtkozmetika termékcsalád.

A termékeknek nincs mellékhatásuk, és gyorsan dolgoznak. Bátran állítjuk, hogy e termékek  Dr. Khavinson tudományos munkájának eredményeképpen  igazi értéket képviselnek, és valódi szövet-újjáépítő hatásuknál fogva  egész egyszerűen utánozhatatlanok.                                                                                                                     Dr. Khavinson egyedülálló munkája cégünkön keresztül jut el az emberekhez.

A peptid bioregulátorok szerepe a szervek és szövetek újjáépítése, megbomlott funkcióinak visszaállítása, és a génaktivitás  szabályozása.  A rövid peptidek  összekötődnek a megfelelő gének pontosan meghatározott részeivel,  előidézve a DNS molekulák kibontását és a bennük lévő adatok leolvasását.  Így jön létre a szövetek korrekciója, azaz a rendellenesség nélküli sejtosztódás.

                                                                                                             

1. Kapszulás peptidek, folyékony peptidek

A NPCRIZ besorolása alapján a 2. osztályú geroprotektorok közé tartozik a természetes rövid peptidek által alkotott, a különböző szervek és szövetek újjáépítőinek,  sejt bioregulátorainak lánca. Ezek a kapszulás étrend kiegészítők   -   a peptidekből, aminosavból, vitaminokból és mikrorészecskékből álló komplexumok  -, valamint az új, természetes folyékony peptidek.

Az új peptid vonal mottója: „gyorsaság, hatékonyság, biztonság”

A peptid komplex (PK) felvitele az alkar belső vénás részére történik és bedörzsölésre kerül teljes felszívódásig. 7-15 perc elteltével a peptidek összekapcsolódnak a dendrit sejtekkel, amelyek eljuttatják őket a nyirokcsomókhoz, ahol a peptidek „átszállnak” és a vér áramlatával eljutnak a szükséges szervekhez és szövetekhez  és elkezdik kifejteni szövethelyreállító hatásukat.

 

2.Kozmetika:

A NCPRIZ bemutatja a REVILINE egyedülálló peptid alapú celluláris kozmetikai családot, amely cégünk, valamint  a Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézet részéről Khavinson professzor  és a "Vita" kémiai-biológiai egyesület közös terméke.                                                                                                           

A REVILINE egy High Tech termék.                                                                           Összetételének alapját különböző peptid komplex csoportok alkotják, amelyek látható és láthatatlan bőrfiatalító hatást váltanak ki.                                                                                                 A felhasznált peptidkomplexek a bőrsejt regenerálásának ösztönzését, az egészségtelen bőrszövet  hibamentes bőrszövetté építését, a ráncok eltüntetését,  a vérkeringést és mikrocirkulációt, a bőr kollagén-elasztin szintézisét segítik elő.                                                      Mindez a bőr rugalmasságában, szerkezet, szín és nedvesség javulásában jelentkezik.

A létrehozott peptid komplexek közvetítő anyag nélkül , gond nélkül képesek behatolni a sejtekbe, és behatolva a bőrsejtekbe azonnal megkezdik annak újjáépítését, és erőteljes fiatalító hatást, hibamentes, rugalmas, tökéletes szerkezetű bőrszövetet képesek produkálni.

Mindezt nem hónapok, hanem 3-4 hét alatt, mellékhatások nélkül. A termékcsalád további igen hatásos összetevői méregtelenítik, táplálják, hidratálják, tonizálják a bőr mélyebb rétegeit is.

3. Mezotelek:

A belső használatra szánt MEZOTEL termékcsalád folyékony alapú termékei, professzor Khavinson és Gorgiladze  immunológus professzor közös munkája, az 1-es osztályba tartozó geroprotektorok azaz bioregulátorok közé tartoznak.                                       

Eddig 3 termékkel rendelkezünk.                                                                                                                  

Első - MEZOTEL, amely tartalmaz kolint, kolloid ezüstöt, gotu kola-t és Gojit.                                                                                                                                            Második – MEZOTEL BEAUTY, amely a fentieken kívül tartalmaz még  nagy tartalomban cinket és vitaminokat.                                                                                                                                         Harmadik - MEZOTEL NEO, amely a cinken kívül tartalmazza az összes fenti összetevőt és még resveratrolt is.

A mezothelium szó jelentése: sejthártya.

A Mesotel termékcsalád olyan ritka összetevőket tartalmaz, amelyek erőteljesen hozzájárulnak az öregedés lelassításához, a szervezet méregtelenítéséhez, az ideg-és immunrendszer működésének erőteljes javításához, és a fizikai szellemi teljesítmény
fokozásához, erős antioxidáns és revitalizációs hatással bírnak.

 

 

4. Teák

A legújabb generációjú exkluzív „ Ájurvéda” fitoteák alapját az ájurvéda és a hagyományos füvek, fűszerek alkotják a különböző folyamatok egyensúly megteremtések elvére épülve.
A teák szintén a Szentpétervári Intézet egyik tudósának Gorgiladze immunológus
professzornak a munkái.  A keleti recepturában megpróbálta kicserélni az ájurvéda füveket és fűszereket hagyományosakra, de lélekben, energiában, mikrorészecske összetételükben az eredetihez közeliekkel.
Azonban a keleti gyógyászatban létezik egy sor olyan természetében és összetételében egyedülálló növény, melyeknek a klasszikus gyógyászatban egyszerűen nincs alternatívája. Ezek a növények képezik e teák legfontosabb összetevőit.
Elősegítik a szervezet önszabályozását, önkitisztulását, immunrendszerének erősítését és az öregedési folyamatok lassítását.  Egy filterből két napra elegendő tea készíthető.

5. Táplálék-kiegészítők :

A környezetszennyezés és a hiányos táplálkozás okozta legyengült immunrendszerrel rendelkező emberek száma évről évre növekszik. Az egészségügy teljes statisztikája azt bizonyítja, hogy eljött az ideje megváltoztatni a szokásos életvitelt és a gyógyászatról kialakult összkép egészét. Ebben a kérdésben pedig fontos az egyéni hozzáállás.

A szakértők szerint, egy modern ember táplálékbevitele több mint 600 különböző anyagból kell, hogy összetevődjön. Nagyon kevés ember mondhatja el magáról, hogy helyesen táplálkozik, még kevesebben azt, hogy nincsen kitéve a környezetszennyezés ártalmainak. Ennek megfelelően nagyon kevés az optimális intenzitású immunrendszerrel rendelkező, tökéletesen egészséges emberek száma.                         Adódik a kérdés: hogyan érjük el az ideális egyensúlyt úgy, hogy nemcsak ma meg holnap gondoskodunk magunkról, hanem  egész aktív életünk során?

Marketing

Az orosz terület után Magyarország az első ország a világon, ahol elindítjuk a céget, feltehetőleg január 15-én. 

Tudósokból, orvosokból, komoly technikai szakemberekből, profi hálózatépítőkből álló csapat. Nagyon komoly tudományos háttér, csúcstechnológia, magas, minőség, hatékonyság, nagyon kedvező árfekvés, tiszta piac.

A cég a korszerű menedzsment és multi-level marketing elveit használja.                          Nagyon kedvező egyszerű marketingterv, 65%-os visszaosztással, alacsony havi aktivitással.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 141
Tegnapi: 84
Heti: 411
Havi: 1 159
Össz.: 489 436

Látogatottság növelés
Oldal: Peptidek a szövet és sejtmegújítók!
TÓTH KÁROLY CARL-MUSIC (CARLOS) ZENÉSZ, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ - © 2008 - 2018 - carlos-zene.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: bioritmus kalkulátor ezo - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »